Un marit prepara una sorpresa única a la seva dona durant les seves noces

Becky Turney havia perdut al seu fill Triston alguns anys abans i gràcies al seu marit va poder 'retrobar-se' amb una part seva

Becky Turney, sorpresa en veure a Jacob | Facebook

La vida de Becky Turney, una dona d'Alaska, va fer un gir inesperat, quan el seu fill Triston va morir a la prematura edat de 19 anys. No obstant això, malgrat aquest dur cop, Becky va aconseguir sortir-se'n i dos anys després es va prometre amb qui seria el seu futur marit. Kelly Turney, era l'home dels seus somnis i una persona molt especial: durant el dia de les seves noces li va preparar una emotiva sorpresa. El dia de l'enllaç, Becky va col·locar una cadira buida destinada al seu difunt fill. En ella va escriure: «En el dia de les teves noces estaré en el cel, què puc fer? Vindré a la Terra a passar aquest dia amb tu, així que guarda'm un lloc, una cadira buida. Pot ser que no em vegis, però hi seré». Previsiblement, la metàfora era que la cadira estigués buida, no obstant això, la sorpresa de Kelly implicava l'aparició estel·lar d'algú més: abans d'adonar-se, el seu futur espòs va aparèixer de la mà d'un jove de 21 anys. Es tractava de Jacob Kilby, que havia volat des de Sant Diego per conèixer-la. Es van reconèixer a l'instant i Becky no va poder contenir les llàgrimes.

La núvia va poder sentir el cor del seu fill mort a través d'un estetoscopi | Facebook

 

La persona que tenia davant, Jacob, era un dels cinc receptors que havien rebut els òrgans del seu fill Triston. Gràcies a aquests, precisament, van poder viure. Jacob havia estat un dels més afortunats, ja que havia rebut el cor de Triston. Pot ser que el seu fill no estigués, però una part sí que hi era, el seu cor, que seguia viu, bategant en el pit de Jacob. De fet, Becky va poder escoltar-ho mitjançant un estetoscopi i sentir com la sensació es tornava real. Ella mateixa deia: «Estava fora de mi. Vaig cridar com una nena petita, no parava de saltar. Va ser increïble. Mai m'han sorprès així. Sempre desembolico els regals de Nadal abans d'hora en secret. Que fos capaç d'aconseguir això sense que jo m'assabentés és increïble», i emocionada va agregar: «Tots deixem la nostra petjada al món, però veure com Triston ha canviat la vida de Jacob és increïble. Em fa sentir molt orgullosa».

La cadira especial reservada a Triston | Facebook

 


Comentaris

envia el comentari