Un matrimoni descobreix per què la tomba del seu fill està plena de gespa i s'emociona

Va ser obra d'un desconegut

Un matrimoni de Texas (Estats Units) va perdre al seu fill Joseph de 36 anys en un accident de cotxe. Un dia la parella va anar a visitar la tomba del seu fill i van quedar molt desconcertats quan van veure que els rajos de sol havien assecat tota la gespa del cementiri menys la que estava sobre la tomba de Joseph. Aquesta zona estava verda i fresca, un fet molt estrany que no podien explicar-se.

Quan van descobrir el que havia passat la sorpresa encara va ser major, a més de molt emotiva, segons explica el portal nolocreo.com. Un home anomenat Jake Reissig feia un any que havia perdut la seva dona i visitava la seva tomba cada dia. Als seus 86 anys d'edat, li portava roses fresques del seu jardí, li explicava com li havia anat el dia i també regava la seva tomba perquè es mantingués perfecta. 

L'home va veure que una noia també anava al cementiri diàriament i s'agenollava al costat d'una tomba per plorar en silenci. L'ancià sentia molta pena per aquesta jove i es va acostar per parlar amb ella. Era la germana de Joseph i li va explicar que el noi, que era veterà de les Forces Aèries, havia mort de manera accidental. Llavors va saber que havia d'ajudar-la i va començar a regar també la tomba del noi com a homenatge. Quan els pares es van assabentar del que havia estat fent aquest desconegut van anar a donar-li les gràcies i el van abraçar amb força. «Quin gest tan bonic el d'aquest ancià! No hi ha dubte que té un cor d'or!», va dir la mare del soldat mort.


Comentaris

envia el comentari