IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un missatge de Diana Quer enviat la nit de la desaparició revela que volia tornar a casa

L'advocat de la mare manté que tot apunta a un segrest planificat

Missatges de Whatsapp de Diana Quer. | Cedida

 

Sobre el cas Diana Quer s'han formulat tota mena de teories sobre la seva desaparició. Algunes defensen que la jove va fugir voluntàriament, tot i que aquesta hipòtesi queda totalment descartada després de la publicació dels missatges de Whatsapp que va intercanviar Diana la nit de la desaparició. «M'estic acollonint, un gitano m'està trucant», explicava espantada. «I què et diu?», pregunta el seu amic. «Morena, vine aquí», va acabar contestant la jove desapareguda.

Tot i això, aquesta no va ser la seva última comunicació, ja que un missatge posterior diu el següent: «M'estic quedant sense bateria. Quan arribi a casa, el carrego, i seguim», revelant que la intenció de la jove era tornar al domicili. L'advocat de la mare assenyala que tot apunta a un segrest planificat i que en el seu retorn a casa es va produir el rapte, moment en què Diana va perdre una goma dels cabells trobada a A Pobra do Caramiñal.

Fa dies va sortir a la llum una línia d'investigació que obria la hipòtesi del segrest com a venjança, pel que s'estaven investigant els negocis de Juan Carlos Quer per buscar indicis que reforcessin la hipòtesi. En un comunicat, Juan Carlos va expressar el seu «malestar per una notícia amb tints sensacionalistes que no va ser contrastada amb mi».


Comentaris

envia el comentari