Un model xinès trenca tots els cànons de bellesa

Segons Wang, el secret resideix en la constància i el treball

Un model xinès trenca tots els cànons de bellesa. | Lifebuzz
 

La moda segueix, desgraciadament, dominada per cànons de bellesa qüestionables. La majoria de models segueixen tenint un físic que no es correspon amb la realitat o que, de vegades, ratlla l'insalubre. De tant en tant sorgeix alguna excepció. És el cas d'aquesta desfilada de models que recull La Voz del Muro, on podem veure un model que trenca amb tots els cànons.

Deshung Wang, un model xinès de 80 anys acabats de complir, va aconseguir que els assistents a la passarel·la es desfessin en aplaudiments. Ja ha triomfat en la moda malgrat la seva avançada edat, debutant per primera vegada en la Setmana de la Moda de Xina en 2015, ja amb 79 anys. A la tarima es porta amb desimboltura i aporta un gran sentit de l'humor, aconseguint captar l'atenció de diversos mitjans.

Wang no ha parat de treballar, i això li exigeix cuidar el seu físic en el gimnàs durant quatre hores al dia, ja que va haver de recuperar durant tres anys la mobilitat que havia perdut. No obstant això la seva rutina no és massa estricta, sinó que consisteix en exercicis d'intensitat moderada per mantenir el físic. Segons Wang, el secret resideix en la constància. Sigui com sigui, aquest model xinès ja ha inspirat a milers de persones, prenent consciència que la vida no s'acaba quan arribas a la tercera edat.

Un model xinès trenca tots els cànons de bellesa. | Lifebuzz

Un model xinès trenca tots els cànons de bellesa. | Lifebuzz


Comentaris

envia el comentari