ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

Un mort en un atropellament massiu a manifestants en contra de la marxa nazi a Virginia

Segons un testimoni l'atropellament ha estat intencionat

#Charlottesville hashtag on Twitter 19m ago https://twitter.com/Amy_Siskind tweeted: "I don't want to read one more about the .." - read what others are saying and join the conversation.

 

La ciutat de Charlottesville a Virginia s'ha convertit en l'escenari de diversos enfrontaments entre uns supremacistas blancs i uns activistes que protestaven per la manifestació dels nazis que ha acabat amb un mort, tal com ho confirmava a Twitter l'alcalde de la ciutat. Els assistents a la primera manifestació protestaven contra la retirada d'una estàtua del general Robert I. La concentració d'ahir divendres, 11 d'agost, va acabar envoltant a uns estudiants i tirant-los les torxes i pegant-los puntades, segons un comunicat a Europapress de la presidenta de la Universitat.

Això era l'avanç d'una trobada convocada per avui dissabte, 12 d'agost, que ha acabat amb diversos ferits i un mort quan enmig dels enfrontaments entre els dos bàndols un vehicle ha envestit a la multitud, segons les imatges gravades per diversos testimonis. Un d'ells compartia el següent comentari on assegura que l'atropellament ha estat totalment intencionat. «Vídeo d'un cotxe colpejant a manifestants anti-racistes. Que no hi hagi confusió: això va ser terrorisme deliberat. Les meves oracions amb les víctimes. Quedeu-vos a casa», escrivia el testimoni. L'alcalde de la ciutat insta a tothom a anar-se'n a casa alhora que confirma un mort.

 

 Comentaris

envia el comentari