Un mosso d'esquadra es retroba amb la nena que va salvar fa tres anys

L'accident, on va morir el pare de la petita, va tenir lloc a l'A-2 el setembre del 2014

Pol Font, agent de trànsit dels Mossos d'Esquadra, explica en una entrevista a 'El Periódico' com va ser el retrobament amb una nena que va salvar d'un accident de trànsit el setembre del 2014. Quan els serveis d'emergències van arribar al lloc del sinistre, que havia tingut lloc a l'A-2 al seu pas per l'Anoia, un cotxe havia bolcat i els seus ocupants, un matrimoni i els seus tres fills, havien quedat atrapats a l'interior. El pare havia mort en l'impacte, però l'agent Font va poder treure del vehicle els nens i la seva mare.

Explica com els va anar traient del vehicle intentant que no veiessin el seu pare, i com els nens, s'aferraven a ell quan els treia del cotxe. Pol Font va quedar tocat per aquest accident en què va veure com es trencava una família, però al final va poder passar pàgina. Però fa poc, l'agent es va retrobar amb una de les nenes que s'havia vist implicada en aquell accident.

Pol Font, a més de ser agent de trànsit dels Mossos, és monitor de mobilitat segura i fa xerrades en escoles per promoure la seguretat entre els més petits. En una sessió que va tenir fa unes setmanes en una escola va retrobar la nena. Ho va saber amb antelació, perquè tutora del grup el va avisar abans de la xerrada, que una de les seves alumnes havia patit un accident que encara no havia superat, i quan ell va demanar-li els detalls, va reconèixer la situació.

Durant la sessió, la nena, que no l'havia reconegut, es va mostrar abatuda, però va acabar explicant com havia anat l'accident en què havia perdut el seu pare. En aquell moment, Pol Font va decidir dir-li que ell era l'agent que l'havia tret del cotxe, i ella, després de riure per la coincidència, el va abraçar en un moment molt emotiu.


Comentaris

envia el comentari