URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Un nadó de 8 mesos pesa 17 quilos i menja com una nena de 10 anys

«Menja durant tota l'estona i si no li donem de menjar es posa a plorar», ha afirmat la mare

 

Chahat Kumar, una bebè índia de l'estat de Punyab, pateix sobrepès amb només 8 mesos d'edat. Encara que la nena va néixer sense cap problema de pes, va començar a engreixar-se als 4 mesos i actualment pesa uns 17 quilos. Els pares del nadó asseguren que estan molt preocupats per la salut de la seva filla, tot i que també han dit que no redueixen la seva alimentació. Segons el diari ‘The Sun’, el pare, Suraj Kumar confessa: «està augmentant cada dia. Però no és culpa nostra, no està a les nostres mans. És Déu qui li va donar aquesta condició».

Per la seva banda, la mare, Reena Kumar, també es mostra preocupada per l'estat de salut de la nena de vuit mesos: «No menja com una nena normal. Està menjant tota l'estona i si no li donem de menjar es posa a plorar». El metge que s'encarrega del cas de la petita Chahat recalca: «Està augmentant de forma excessiva i s'ha de controlar. Ha de menjar menys, perquè ara menja com una nena de 10 anys». 

 

També ha explicat que a causa del sobrepès que pateix la bebè, ha dificultat la realització d'anàlisi de sang, per la qual cosa el diagnòstic encara no s'ha determinat amb certesa. Fins i tot ha aconsellat a la família Kumar que parli amb un especialista d'un hospital de la ciutat de Amritsar, però reconeixen que malauradament tenen problemes de diners i no poden aconseguir la consulta.