Un nen es va fer famós per aquesta foto, i la seva família demana ajuda urgent

El seu pare necessitava un ronyó i la fama del seu fill el va ajudar a salvar-se

Sam, el nen que ha protagonitzat memes al llarg dels últims anys | Facebook
 
 

La família Griner gaudia d'un agradable dia de platja el 2007 quan la mare de Sam, Layner, va veure al seu fill d'onze mesos fent una cosa inusual: menjava sorra de la platja. El gest que va fer després el seu fill li va semblar graciós i va decidir immortalitzar el moment amb una foto que va pujar a Flickr, però no sabia que el seu fill es faria famós.

La foto de Sam es va fer totalment viral gràcies a la moda dels 'memes'. La família Griner no s'esperava això per res, però va decidir quedar en segon pla mentre veia com Internet es feia ressò de la imatge del seu fill pertot arreu. No obstant això, els anys van passar, i no tot va ser felicitat: El pare de Sam, Justin Griner, necessitava un trasplantament de ronyó. Els costos de l'operació eren molt alts i van pensar que potser la fama de Sam podria ajudar-los.


D'aquesta manera, el pare de Sam, de 39 anys, va començar una campanya de Gofundme per pagar l'operació, per la qual necessitaven 75.000 dòlars, i en pocs dies es van trobar amb una sorpresa: Havien obtingut més de 100.000 dòlars. A l'agost del 2015 Justin va poder rebre a la fi el seu trasplantament de ronyó i es troba totalment recuperat. Encara que Sam està content que la seva fama en Internet hagi ajudat al seu pare, té clar que no vol fer-se famós.


Comentaris

envia el comentari