Un nen malalt mor als braços del Pare Noel

El petit de cinc anys, greument malalt, volia conèixer-lo abans de morir

Eric Schmitt-Matzen va ser l'últim a abraçar al petit abans de morir | The Independent
 

Podríem dir que aquest home de 60 anys, veterà de l'exèrcit, no pensava que passaria per una de les experiències més dures de la seva vida quan es es va posar la roba de Pare Noel. Eric Schmitt-Matzen va rebre la trucada d'una infermera que li demanava un favor molt especial: necessitava que anés ràpid al centre on treballava per complir l'últim desig d'un nen de cinc anys greument malalt, que era veure a Santa Claus.

Després de treballar no va perdre temps i es va dirigir directament a veure al petit amb la seva disfressa de Pare Noel. En començar a parlar amb el nen, Eric es va sentir trist: «Santa em pots ajudar?». El petit estava tan feble que li costava desembolicar el regal que li havia portat. «Diuen que em moriré... Com puc saber on aniré quan arribi?» preguntava el nen a Eric, que li va respondre: «Em fas un favor? En arribar allà, digues que ets el follet número u de Santa Claus. Segur que et deixaran entrar».

Després d'aquesta escena, el petit va aconseguir incorporar-se per abraçar Santa. «Vaig col·locar els meus braços al voltant d'ell. Abans que pogués dir res, va morir allà mateix. Vaig deixar que es quedés abraçat a mi. Tothom que estava fora de l'habitació es va adonar del que va passar. La seva mare va córrer cridant «No, no, encara no». Li vaig retornar al seu fill i me'n vaig anar tan ràpid com vaig poder», explicava Schmitt, segons recull The Independent.


Comentaris

envia el comentari