Un nen queda decapitat en un accident i sobreviu miraculosament

Els metges van unir les vèrtebres i el cap amb un fil de metall
Bebé queda decapitat en un accident. | No Lo Creo

 

Quan Rylea Jackson conduïa per una autopista australiana, mai va imaginar el que succeiria a continuació. El seu cotxe va xocar violentament contra un altre vehicle a 110 quilòmetres per hora. Afortunadament, Ryley i la seva filla Shane de 9 anys van sortir il·leses del succés, però el seu fill Jackson de 16 mesos no va córrer la mateixa sort. L'impacte va separar el cap del coll del petit, quedant gairebé decapitat internament. Quan el bebè va arribar a l'hospital de Melbourne, els doctors van comprovar amb sorpresa que el petit encara seguia viu.

El cirurgià Geoff Askin encara recorda l'incident, remarcant que la majoria de nens, encara que sobrevisquin, no poden tornar a moure's o respirar. Després d'una operació de sis hores, els metges van aconseguir unir les vèrtebres del petit amb un fil de metall i trossos de les seves pròpies costelles. Jackson va portar un aparell especial en el cap durant vuit setmanes perquè el seu cap i les vèrtebres romanguessin unides i alineades. Els pares encara trenquen a plorar quan recorden el succes. El que semblava una mort segura es va convertir en un exemple de superació i en gairebé un autèntic miracle.

 

Sens dubte Jackson se sorprendrà en mirar enrere i pensar que en algun moment de la seva vida el seu cap va estar separat de la resta del cos. No obstant això, la història també ens ensenya que hem de tenir extrema precaució quan conduïm acompanyats dels més petits. Desgraciadament, no tots tenen un àngel de la guarda com Jackson.

 

Bebé queda decapitat en un accident. | 7 News Australia