ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Un nen terminal fa aquesta terrible i heroica petició a la seva mare i li salva la vida

La seva mare havia estat diagnosticada amb una greu malaltia als ronyons

Chen va quedar-se cec. | Cedida

Trista i heroica història la de Chen Xiaotian, un petit de tan sols set anys que va ser diagnosticat d'un greu tumor al cervell que el va deixar cec. El tumor era inoperable i el diagnòstic era que acabaria morint en uns mesos. La devastadora notícia va enfonsar la família però el pitjor encara no havia arribat: la seva mare havia estat diagnosticada amb una greu malaltia als ronyons, que podia també posar fi a la seva vida en pocs mesos.

Un dia Chen va perdre la lluentor dels seus ulls i durant dies va romandre paralitzat en un llit incapaç de parlar. A més la seva situació va agreujar-se quan es va assabentar que la mare també es trobava greument malalta i que necessitava un trasplantament. Segons Nolocreo, els metges li van dir a Zhou que el seu fill era l'únic donant d'òrgans disponible de manera immediata però ella no va voler ni escoltar-los. Chen va escoltar que la seva mare rebutjava la idea i va demanar-li el següent: «Si vols trobar-te bé mare, deixa'm viure dins teu». 

Imatge del metges fent una reverència. | Cedida

Finalment, un matí de primavera del mes d'abril, el petit Chen va tancar els seus ulls per sempre. Ja tenien tot preparat pel trasplantament i els metges, sorpresos per la valentia i el coratge del petit, van fer una reverència davant seu com a mostra de respecte. Chen no només va salvar a la seva mare, sinó que va salvar la vida de dues persones més.

Imatge de la mare després de la mort del seu fill. | Cedida.


Comentaris

envia el comentari