Un noi amb atrofia muscular compleix el seu somni gràcies als seus millors amics

Els joves recorren món amb una motxilla especialment equipada

En Kevan Chandler és un jove escriptor que viu a Fort Wayne, Indiana, de 29 anys. Pateix atrofia muscular espinal, una malaltia rara i incurable que provoca debilitat muscular. Es desplaça amb cadira de rodes i hi ha alguns llocs on no pot accedir. Però tot i aquestes dificultats, està decidit a complir els seus somnis.
Els joves en un dels seus viatges. | Blog We Carry Kevan

I ja ha començat a fer-ho, amb l'ajuda dels seus millors amics: Benjamin Duvall, Tom Troyer, Philip Keller i Luke Thompson. Quan planejaven les vacances, van voler que en Kevan també els acompanyés perquè sabien que viatjar per tot el món era un dels seus somnis. Així que van decidir adaptar una motxilla, amb un suport per l'esquena i el seient encoixinat, per poder portar-lo i trencar així els límits imposats per la malaltia.

La seva primera aventura va ser l'any 2015 a Carolina del Nord. El gran objectiu dels joves, però, era poder viatjar algun dia a Europa. Els amics d'en Kevan creuen que «la seva distròfia muscular no fa somnis ni més petits ni més grans que els de les altres persones». Per això, van iniciar una campanya a través de GoFundMe per recol·lectar diners. Finalment, ho van aconseguir i van poder conèixer llocs magnífics d'Europa. Documenten els seus viatges al blog We Carry Kevan i al compte d'Instagram WeCarryKevan.

Tanmateix, no tot va ser fàcil. Els quatre joves van haver de preparar-se físicament per aconseguir portar el seu amic de 30 quilos, i ell, per la seva banda, va haver de cedir la independència que li oferia la cadira de rodes i confiar plenament amb els seus amics.

«Espero que jo els doni força a ells també, perquè aquest és el punt, donar-nos coratge els uns als altres. Acompanyar-nos. Aquesta vida es viu en conjunt. Entre tots ens fem més forts i més valents», reflexiona en Kevan. Aquesta és una història increïble d'amistat i un exemple per a totes les persones amb alguna discapacitat. Mostra que no hi ha somni impossible i que, amb força de voluntat, es poden superar totes les dificultats que es presentin en el camí.


Comentaris

envia el comentari