ÚLTIMA HORA

🔴 Junqueras recorre al TGUE per recuperar el seu escó a l'Eurocambra

Un nou operador mòbil ofereix una tarifa gratuïta amb trucades, dades i Whatsapp il·limitat

Aquest nou operador mòbil s’anomena FreedomPop

 

La guerra dels preus arriba a la telefonia mòbil, fet que tard o d’hora, beneficiarà al consumidor. Les grans operadores ofereixen pocs avantatges per mantenir l’hegemonia i no perdre massa diners amb les noves incorporacions i les que ja fa temps que utilitzen el seu operador. Fa uns anys va aparèixer Yoigo i va començar a oferir una tarifa mai vista, l’anomenada tarifa «Sinfín», amb 20 GB, que sembla que li ha proporcionat uns resultats força profitosos.

Actualment, acaba d’entrar un nou operador mòbil virtual anomenat FreedomPop, que ofereix diverses tarifes a preus molts competitius. D’entre totes elles, una d’aquestes tarifes és la de «200 Básico» que inclou 100 minuts de trucades, 300 SMS i 200 MB de dades amb Whatsapp a banda. Cal destacar que per l’aplicació de missatgeria segons explica l’operadora disposem d’ús il·limitat, però a la pràctica es tracta d’un màxim d’un GB, incloent-hi fins i tot, les trucades. Tot i això, si voleu conèixer les peculiaritats d’aquesta nova companyia telefònica i el seu nou sistema, en el següent vídeo t’ho explica amb més detalls.

 

Sense cap dubte, el negoci d’aquest operador es basa en dues parts: la primera és l’excés d’ús, ja que, si ens passem dels 200 MB gratuïts, ens començaran a cobrar a 1,5 cèntims per MB consumit. La segona font d’ingressos d’aquesta operadora són els altres plans de dades que ofereixen amb unes característiques molt més convencionals.