URGENT

❗️ Agredeixen un manifestant al tall de la Meridiana de Barcelona

Un nou vestit de la gamma d'H&M triomfa al mercat en línia

La peça rosa amb lluentons feta de materials reciclats s'esgota en menys de 24 hores i la nova línia d'H&M triomfa
El vestit de la gamma Consious Exclusive | H&M

 

H&M ha posat a la venda, mitjançant la seva plataforma en línia, un vestit fet de materials reciclats ha arrasat, i gairebé ha esgotat les seves existències en tan sols 24 hores. Es tracta d'un nou article brillant de la gamma Conscious Eclusive d'H& M fet de lluentons i un bonic arc de grogrèn que ha demostrat ser un gran èxit. L'exitosa línia presenta noves peces sostenibles fabricades totalment a partir de materials reciclats. El més destacat és BIONIC, un polièster manufacturat a partir de residus de la costa.

Tot i que la col·lecció només es venia el dijous, el vestit rosa de lluentons es va esgotar en línia en tot just 24 hores. Tot es deu a una estratègia de màrqueting. El distribuïdor de moda va generar entusiasme sobre la peça abans del seu llançament a partir d'un vídeo que va publicar a Instagram i el vídeo va generar 67.000 'likes' i dotzenes de comentaris, i a més, molts amants de la moda el van qualificar de «bonic» i de «primera categoria». El minivestit de màniga llarga brillant, que compta amb un coll en forma de V adornat amb un bonic arc de grogrèn i una faldilla acampanada, estava a la venda per 149,99 £ al Regne Unit. Ara, després d'esgotar les seves existències a internet, el vestit pot trobar-se a la venda a eBay però per un preu molt més alt: depenent de la mida del vestit, el cost pot arribar als 350 euros.

 

Alguns bloggers afortunats ja el tenen a les mans, i Des & Jen van publicar unes fotografies posant amb el vestit i van aconseguir 1067 likes. Si realment t'agrada Conscious Exlusive d'H & M, és millor que vagis al seu lloc web el més ràpid possible, ja que gran part de la gamma se segueix esgotant sense parar. Encara no està a la venda a Espanya, però si arriba al nostre país, està previst que també arrasi com ho ha fet al Regne Unit, encara que probablement també es vendrà per un preu similar, al voltant de 150 euros.

 

Des & Jen amb la línia d'H&M | Des & Jen