URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Un petó entre Messi i Ronaldo apareix a Barcelona

L'artista Tvboy, que va pintar també la 'Santa Colau', ha plasmat aquesta imatge al passeig de Gràcia
El moment de passió entre les dues estrelles arriba tres dies abans de Sant Jordi | @tvboy

 

Barcelona ha despertat aquest dijous amb l'obra titulada 'L'amor és cec', que immortalitza un petó entre Leo Messi –de puntetes– i Cristiano Ronaldo. Segons el diari 'El Periódico', l'autor d'aquest muntatge és Tvboy, l'artista que va pintar l'efímera 'Santa Colau'. El moment de passió que protagonitzen les dues estrelles del futbol es pot veure al passeig de Gràcia, davant de l'Apple Store. 

Aquesta il·lustració de Tvboy arriba només tres dies abans de la Diada de Sant Jordi, i Leo Messi ja apareix amb una rosa a la mà. Són els mateixos dies que falten per gaudir de l'enfrontament entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, que es veuran les cares a l'estadi Santiago Bernabéu.

 

L'art al carrer prolifera a Barcelona des de 2005, i Tvboy assegura que la ciutat es convertirà en la meca de l'art urbà. Aquest autor ha progressat en els últims anys, i la seva obra s'ha exposat a diverses galeries d'Itàlia, Estats Units o Dinamarca. El seu característic estil i la seva forma de treballar –de nit i amb imatges d'allò més polèmiques– fan pensar que Bansky ha resultat una referència clara a través de la seva evolució artística.

Tvboy ha deixat ja diversos muntatges icònics, entre els que es troba l'alcaldessa Manuela Carmena vestida de superheroïna –'Wonder Carmena'– o l'alcalde Puigdemont vestit de mag en la seva versió més 'potteriana'. L'artista explica que ja té alguns projectes al cap i que la controvèrsia serà sent una de les pedres angulars de la seva obra: «Vull anar a Roma i fer alguna cosa amb el Papa i amb la nova alcaldessa de la ciutat, Virginia Raggi». De moment, veurem si l'apassionat petó de Messi i Ronaldo arriba sencer a la celebració de la Diada.