IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un presentador afirma que sor Lucía Caram va exercir la prostitució durant la seva joventut

El director d''Alerta Digital' es va mostrar molt poc respectuós amb la monja

Sor Lucía Caram | Arxiu

Sor Lucía Caram s'ha fet famosa per les seves polèmiques opinions sobre temes molt variats i sobretot per la seva forma poc convencional de parlar i tractar la religió. Això últim ha causat molta revolada entre els sectors més conservadors de l'Església catòlica. Ara ha estat Armando Robles, director, d''Alerta Digital' qui s'ha sumat a la campanya contra la monja.

Concretament, el presentador va connectar durant el seu programa amb el pare Custodio Ballester, sacerdot a Barcelona, per comentar les últimes declaracions de Caram. «Jo no sé què ha de passar en el si de l'Església catòlica perquè el Vaticà es comenci a prendre seriosament aquests determinats pronunciaments», començava Robles. El religiós, animat pels improperis de l'entrevistador es va atrevir a afirmar les paraules següents: «Ningú vol enfrontar-se ni ser gaire dur amb ella; a l'Església hi ha discriminació positiva cap a les dones». Cal recordar que la institució no permet que les dones puguin oficiar missa ni ocupar un lloc de lideratge.

El moment més controvertit va arribar de la mà de Robles: «Primer de tot, no és verge, i en la seva joventut, tinc informació certament solvent que podria acreditar que aquesta perdulària va practicar la prostitució a la seva Argentina natal». Sor Lucía va confessar al programa de Risto Mejide a Cuatro, 'Chester in Love', que va deixar un amor de joventut per prendre els hàbits i va qüestionar la virginitat de Maria: «Maria estava enamorada de Josep i eren una parella normal i és normal tenir sexe. Tot i això, per l'Església és un tema brut i ocult».


Comentaris

envia el comentari