Un tarragoní es fa molt viral a les xarxes socials després d'unes fotos d'amagat mentre treballava

El jove de divuit anys és dependent als cinemes de les Gavarres i vivia tranquil al barri de Camp Clar fins el 30 de desembre

Carlos Ruiz, el jove que s'ha fet firal gràcies a unes fotos seves treballant | Instagram / @SrJunior_98

Carlos Ruiz és el noi que està revolucionant les xarxes socials aquests dies, però tot l’hi ha vingut de nou, ja que no era res planejat. El jove de divuit anys viu al barri de Camp Clar a Tarragona i treballa com a dependent als cinemes de les Gavarres. Com qualsevol dia de feina, es trobava atenent unes clientes quan li van fer un parell de fotos, i allà va començar tot. Les noies van decidir penj les fotos a Internet amb el text «Em dóna un ‘combo’ mitjà... el seu número, nom, edat i la seva acta de naixement, sisplau».

Ara la fotografia s’ha fet viral i ja volta per tot Internet, però no només això, sinó que algú ha filtrat el seu número de telèfon i ara rep centenars de trucades al dia. El jove diu «sentir-se assetjat», però creu que «pot ser una bona estratègia per fer-me un canal de Youtube i treure alguns calers per la publicitat i altres coses». Ahir mateix, dia 3 de gener, el jove va obrir el seu canal de Youtube anomenat Comar Squad, juntament amb el seu company Omar Navarro, també de Tarragona, i sense haver pujat cap video ja té gairebé 350 subscriptors.

 

Una foto publicada por Carlos Ruiz (@srjunior_98) el

Ara el seu Facebook —que abans era el típic de qualsevol jove— està ple de missatges de noies i acumula milers de «m’agrada» a les publicacions i acumula més de 19.000 seguidors, al igual que al seu Instagram, que ha pujat de cop a 3.375 seguidors. Encara que el noi continua treballant al cinema de les Gavarres, té l’esperança de que aquest post viral li doni una empenta per poder aconseguir alguna cosa i que no es quedi en una simple anècdota.


Comentaris

envia el comentari