Un usuari de l'R16 estalvia 270 euros en tres mesos pels retards freqüents de Renfe

Ha publicat al seu compte de Twitter una fotografia de les devolucions express que ha anat acumulant des del juliol passat

L'usuari ha penjat al seu compte de Twitter la seva col·lecció de devolucions express | @trenesmania

Un usuari de la línia R16, que connecta Barcelona amb Tortosa, estalvia fins a 270 euros des del juliol passat pels retards encadenats de Renfe. En el seu compte de Twitter ha penjat una fotografia amb la seva col·lecció particular de devolucions express. L’estalvi es deu al fet que la companyia ferroviària està obligada a retornar un bitllet equivalent al mateix trajecte a aquells usuaris que hagin arribat amb més d’un quart d’hora de retard. 

Renfe va modificar els horaris el passat juliol i va incrementar en vuit minuts els trajectes de la R16, que connecta Barcelona amb les Terres de l’Ebre, i els de la R12, que enllaça Barcelona amb la Costa Daurada. Tot i això, els retard endèmics de la companyia no troben solució i això fa que alguns usuaris acumulin devolucions express una darrera l'altra que, malgrat que continuïn arribant tard, els permeten un estalvi en el preu del bitllet.


Comentaris

envia el comentari