Un usuari de Twitter amenaça a Risto Mejide amb «un tret entre cella i cella»

El presentador ha recorregut al contraatac a través de la xarxa social

Risto Mejide rep una amenaça de mort a través de Twitter | Telecinco

La carrera televisiva de Risto Mejide va vent en popa, i aviat estrenarà Chester In Love coincidint amb el nou any. I no només marxa bé la seva vida professional, sinó també la personal, doncs el seu idil·li amb Laura Escanes, malgrat totes les crítiques que han rebut, és dels romanços més dolços que podem veure avui dia al món de la televisió.

Però no tot és felicitat. El públic està acostumat al fet que els comentaris de Risto Mejide crein polèmica i generin debats a les xarxes, i això és el que ha ocorregut a Twitter, on un usuari li ha amenaçat de mort: «Així et peguin un tret entre cella i cella». L'usuari, que es fa cridar Roi Castro, va escriure aquest tuit el passat 26 de desembre, al que Risto va replicar de seguida citant a la Policia perquè tinguessin constància de l'amenaça.

L'amenaça podria tenir el seu origen en una resposta que el publicista va donar a un comentari en el qual el titllaven de «pseudoliterari mig ocurrent o personatge vomitiu i hipòcrita». Aquí va començar l'intercanvi de missatges plens de sarcasme que van donar lloc al ja comentat tuit de Roi Castro.


Comentaris

envia el comentari