Un usuari de Twitter emociona al món amb una carta d'amor dels seus avis

La carta la va escriure el seu avi a la seva àvia en 1952

L'amor, com tot a la vida, va canviant amb el pas del temps a passos gegants. Quan els nostres avis es van conèixer tot era molt diferent, ja que no tenien ni coneixien internet ni telèfons intel·ligents amb centenars d'aplicacions per parlar amb la resta del món. En aquella època, els joves solien plasmar els seus sentiments en cartes d'amor que ells mateixos escrivien.

Per això mateix, tal com ens mostra La Voz del Muro, un usuari de Twitter ha penjat una publicació on mostra la carta que li va escriure el seu avi a la seva àvia. «Avui compliria 86 anys la meva àvia. Aquesta carta que li va escriure a la meva àvia per conquistar-la és el millor que ens van deixar». Cal destacar que el 27 de maig de 1952, un emigrant italià a Argentina anomenat Italo Severini va escriure una tendra i respectuosa carta dirigida a la dona que estimava, Rosa Martínez. Com el seu avi no era capaç de declarar-se a la cara, va decidir fer-ho per carta i això va ser el que li va escriure per a conquistar-la.

«Estimada senyoreta:

Per mitjà de la present em dirigeixo a vostè demanant-li que tingui la bondat en disculpar-me pel que li diré.

Ja fa un temps tinc pensat en escriure-li per dir-li de les meves simpaties per vostè. Simpaties que m'agradaria convertir en alguna cosa si vostè desitgés, ja que tinc interès en formalitzar una llar i els meus desitjos serien fer-ho amb una noia com vostè.

Si li sembla bé, li agrairé em contesti aquesta carta fent-me saber si està d'acord en iniciar unes relacions amb mi, escrivint primer per després veure'ns, així formalitzaríem personalment una cosa concreta. Espero que tingui la gentilesa de contestar-me a la brevetat.

Sense més, salutació a vostè i família

Italo Severini».

D'aquesta manera, Italo i Rosa van decidir unir les seves vides fins a la fi dels seus dies.


Comentaris

envia el comentari