IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Un youtuber català s'aprofita dels indigents per fer els seus vídeos d'«humor»

Després de la petició d'un dels seus seguidors «Reset» regala galetes farcides de pasta de dents a un home que demanava diners al carrer

Un popular youtuber conegut com a «Reset», un jove de dinou anys d'origen xinès establert a Barcelona, està causant indignació a Internet. El noi ha penjat un vídeo en què es veu com regala galetes farcides de pasta de dents a un indigent i, a més, sembla no penedir-se en absolut d'aquest vergonyós gest. Reset, que té un milió de subscriptors al seu canal de YouTube, sol publicar vídeos que, segons ell, haurien de ser graciosos, mostrant com llença pastissos a la cara dels seus amics o com fa reptes amb menjar picant. No obstant això, en aquest últim vídeo, publicat el passat dilluns 16 de gener, ha anat un pas més enllà. Pel que sembla, tot ve d'un usuari de Twitter que li va enviar un missatge on li reptava que portés a terme tal «gesta», que ell va acceptar sense pensar-ho dos cops.

A les imatges, es veu clarament com el jove buida la crema de les galetes per tal d'omplir-les de pasta de dents. Després surt al carrer i li dóna vint euros i el paquet de galetes a un home que demana almoina a la porta d'un supermercat de Barcelona. Després d'acabar aquesta acció deia al vídeo «la veritat és que senta bé quan ajudes a una persona. Òbviament a la part de les Oreo amb pasta dental. Potser m'he passat una mica. Però mira el costat positiu: això l'ajudarà a rentar-se les dents, que crec que no es netejarà les dents des que es va tornar pobre. Jo l'ajudo amb la pasta dental!». Pots veure el moment en qüestió, entre el minut 2.35 i el 4.35 del vídeo.

Reset ha rebut innombrables crítiques i comentaris. Sembla, però, que no l'afecten gens; de fet, sembla reafirmar-se en la seva bondat i en l'enorme ajuda que presta a la humanitat. En resposta a les crítiques, ha fet un altre vídeo que ha penjat amb un aclaridor missatge al seu compte de Twitter: «He rebut comentaris dient que em vaig passar amb el vagabund, així que l'he anat a veure i m'ha dit això». Llavors, li dóna un altre bitllet a l'home, remarcant la seva «tasca humanitària» mentre afirma que ell sí que ajuda als altres.

A continuació, algunes de les crítiques rebudes per part dels usuaris de Twiter. 


Comentaris

envia el comentari