Una avioneta d'Hazte Oír sobrevolarà la costa catalana amb el lema «Llei Mordassa LGTBI: Les següents víctimes seran els teus fills»

Aquesta proposta arriba després de la polèmica entorn l'autobús amb missatges transfòbics de la mateixa organització

Membres d'Hazte Oír durant la presentació de la nova campanya. | Hazte Oír

Hazte Oír ha presentat aquest dimarts la seva nova pàgina web i el seu nou «HOBusAéreo», una avioneta amb la qual recorrerà des de mitjan agost les costes catalanes des de Girona i seguint per la costa espanyola fins a Cadis, amb el lema «Llei Mordassa LGTBI: Les següents víctimes seran els teus fills» per informar «dels riscos que implicaria» l'aprovació de la proposició de llei contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere, i d'igualtat social del col·lectiu LGTBI, registrada al Congrés dels Diputats per Podem, i que compta amb el suport dels grups de l'oposició. Aquesta nova acció arriba després del polèmic autobús amb missatges transfòbics que no va ser ben rebut a Catalunya.

En l'acte de presentació de la campanya, que ha tingut lloc en l'Aeròdrom de Casarrubios (Toledo), el president d'Hazteoir.org, Ignacio Arsuaga, ha assegurat que la llei que proposa Podem «es tracta d'una llei que retalla llibertats i drets fonamentals dels ciutadans». «Amb el pretext de combatre la discriminació per orientació sexual, identitat o expressió de gènere, la classe política s'ha proposat adoctrinar als nostres fills i atorgar privilegis a determinats col·lectius per sobre dels drets de tots», ha declarat el president de l'organització.

L'avioneta que sobrevolarà la costa catalana. | Hazte Oír

 

El cost de la campanya s'estima entre 15.000 i 22.000 euros en funció del recorregut final. «Totes les despeses els sufraguen els simpatitzants i socis d'Hazteoir.org que s'han volgut sumar a aquesta campanya», ha afirmat. En aquest context, Ignacio Arsuaga ha insistit que la proposició de llei «és una amenaça per als menors» perquè, des del seu punt de vista, «els convida a qüestionar-se la seva identitat sexual des d'educació infantil introduint-se en la seva intimitat i omplint-los d'ideologia».


Comentaris

envia el comentari