ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Una concursant de 'Jeopardy!' dóna el seu premi a la recerca contra el càncer abans de morir

El programa s'emetrà a títol pòstum aquest dimarts 13 de desembre

Cindy Stowell, concursant de 'Jeopardy!' | Jeopardy

Cindy Stowell va morir la setmana passada per un càncer que li va ser diagnosticat a principis del 2016. Stowell era tant fan del concurs Jeopardy! que quan va conèixer la seva situació es va posar en contacte amb els productors del programa per fer-los saber la seva intenció de participar en el programa per donar el que guanyés a la investigació de la seva malaltia. Per a això, va enviar una carta després de presentar-se al càsting a la ciutat d'Oklahoma.

En la carta que va escriure Cindy explicava: «Acabo de descobrir que no em queda gaire temps de vida. Les expectatives més optimistes dels metges no em donen més de sis mesos. Si encara estigués en condicions de gravar episodis de Jeopardy! en cas de ser seleccionada, m'agradaria fer-ho per donar el que aconseguís a associacions de recerca contra el càncer».

Cindy ara ja no hi és i la seva participació en el concurs, gravada el 31 d'agost, serà emesa a títol pòstum per la NBC. Segons explica FormulaTV, la directora de comunicació del programa, Alison Shapiro, afirma que en els 52 anys d'història del concurs, serà la primera vegada que s'emeti un programa a títol pòstum.


Comentaris

envia el comentari