Una dona acull i cuida nadons en fase terminal a casa seva

La seva llar és coneguda com «la casa de l'esperança»

Cori Salchert acull a casa seva nens amb malalties molt greus. | Facebook.

La generositat de l'estatunidenca Cori Salchert no té límits i s'ha fet famosa arreu del món per adoptar nadons malalts terminals. És molt difícil que algú adopti aquests nens i ella ha decidit fer que tinguin una vida digna, encara que només sigui durant unes setmanes o mesos. El motiu de la seva tasca es troba a l'hospital on treballava com a infermera abans d'haver de deixar la feina a causa d'una malaltia. Al centre moltes mares no es podien fer càrrec del nadó perquè estava molt malalt o a punt de morir i a les seves companyes no els agradava tractar amb elles perquè sentien molta llàstima, així que moltes vegades se n'encarregava ella, segons ha explicat a today.com. A més, el fet que la seva germana morís ofegada quan era petita va ser un factor decisiu perquè ella s'impliqués en aquest projecte.

La seva casa, on viu amb el seu marit i els seus vuit fills, es coneix des de fa un temps com «la casa de l'esperança» i tots contribueixen a cuidar els nadons. Han estat diversos els que han passat per aquesta llar i alguns encara hi són, com és el cas de Charlie, que va ser adoptat l'any 2014 quan només tenia quatre mesos. Malgrat totes les complicacions de salut que ha patit, el petit segueix aferrant-se a la vida de manera valenta tal com es pot veure en aquest vídeo:

A més dels nens que acull a «la casa de l'esperança», Cori treballa en una associació creada per ella que s'anomena Hope after loss, que treballa per ajudar les famílies a superar la pèrdua d'un bebè en l'àmbit psicològic i administratiu.

A «la casa de l'esperança» donen una vida digna a nens en fase terminal. | Facebook.


Comentaris

envia el comentari