Una dona gairebé arriba a l'orgasme amb un tractament de depilació làser

El contacte amb la seva pell va provocar-li una sensació agradable

La dona no entenia què li estava passant. Foto: glamour.com

La majoria d'històries sobre tractaments de bellesa estan relacionades amb el patiment per aconseguir un millor aspecte físic. Però a vegades el dolor queda a un costat i podem arribar a experimentar altres sensacions. Aquest és el cas de la protagonista d'aquest relat de la revista Glamour. La dona va decidir provar la depilació làser sense tenir-ne gaire coneixement, però es va deixar endur per les recomanacions d'una bona amiga que ho havia provat recent ment i li havia anat molt bé.

Un cop va arribar al lloc on s'ho havia de fer, al centre de Manhattan, la dona va començar-se a sentir incòmode amb les preguntes prèvies que va haver de contestar. Ella es volia depilar la zona de les aixelles i el pubis, i li demanaven tota mena de coses com ara si duia algun tatuatge al voltant, com es depilava allà, si havia tingut alguna malaltia de transmissió sexual, etc. Després de quedar-se seminua, la tècnica va començar per les aixelles i la dona va notar que no feia mal, i la calor del làser la compensava amb un gel fred.

Llavors va arribar l'hora de la veritat. La tècnica va començar a utilitzar la màquina a la zona del pubis i va tenir lloc una situació molt estranya. Primer el gel fred i després la pressió constant del moviment circular combinada amb l'escalfor del làser van provocar-li una sensació agradable...que va anar a més. Notava que si l'acció continuava arribaria a l'orgasme, així que va decidir frenar-ho. Quan ja no podia més, va abaixar les cames sobre la llitera, fet que la tècnica va interpretar com una reacció al làser massa calent. Tot i l'experiència, la dona ha realitzat la seva segona sessió, que per sort no ha resultat tan eròtica perquè ja sabia què passaria i perquè van canviar-li la tècnica per una altra més «púdica».


Comentaris

envia el comentari