IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una dona gelosa li crema gran part del cos i aconsegueix recuperar-se

Ha estat un procés de 30 mesos

La protagonista de la història és Dana Vulin, la dona de l'esquerra de la imatge. Foto: watoday.com.au

Dana Vulin és un gran exemple de superació personal. La seva vida era com la de totes les joves de 28 anys, fins que una festa de Cap d'Any ho va canviar tot. Segons explica littethings.com, durant la nit va parlar amb un home que s'havia divorciat feia poc i la seva exparella va començar a amenaçar-la telefònicament i a dir-li que «arruïnaria la seva cara bonica», i així va ser. Sota els efectes de les drogues, la dona va anar un dia a casa de la Dana i va ruixar-la amb alcohol per després calar-li foc.El resultat van ser cremades de tercer grau al 64% del seu cos:

La dona va causar-li greus cremades. Foto: Dana Vulin.

La recuperació va durar 30 mesos i va ser molt dura, encara més quan li van detectar que tenia càncer d'úter. La protagonista va fer front a les dues batalles i les va superar. La seva agressora va ser condemnada a 17 anys de presó i ella, després d'un llarg procés, s'ha acabat acceptant. Després d'estar tot el temps amb una màscara, que segons Dana la feia sentir «com una persona sense rostre, sense identitat», va acordar aparèixer en un programa de televisió on deixaria novament la seva cara al descobert. Aquest va ser el resultat:

Dana va dur la màscara cada dia durant 30 mesos. Foto: Youtube.

Aquest és l'aspecte actual de Dana Vulin. Foto: Youtube.

Tot i que encara li queden algunes intervencions i més empelts de pell, ha après a valorar-se més enllà del seu aspecte físic. Han estat 30 mesos molt difícils, però ella ha estat forta i amb molt d'esforç ha aconseguit superar les adversitats. 


Comentaris

envia el comentari