IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una dona intenta alletar al seu nadó en públic quan passa això

La reacció dels clients i empleats és increïble

Pot o no una mare donar mamar al seu fill en un lloc públic? En aquest cas, l'home que va veure l'escena va creure que no. I és que, la Jessie Maher, una mare de Connecticut, als Estats Units, va sortir a comprar acompanyada del seu nadó. Mentre era en un restaurant, la mare va creure que era el moment de donar mamar al seu fill i va fer-ho a la taula on era. En aquell moment, un home que era al restaurant va increpar-la dient-li si no podia fer el que estava fent en un altre lloc i va tractar a la mare de «fastigosa».

Segons UPSOCL, després de veure el que feia aquest home, els empleats i alguns clients del restaurant 'Target' van decidir posar fre a la situació i ajudar a la mare que va sentir-se humiliada i estava molt nerviosa. Així, van començar a increpar l'home dient-li que si no li agradava el que veia tenia l'opció de mirar cap a un altre costat.

Posteriorment, la mare va preguntar a la xarxa si algú sabia qui era l'home en qüestió i relatava que l'havia tractat de fastigosa, i cridant-li cada cop més, li va continuar insultant. D'altra banda la dona agraïa l'actitud dels clients i empleats del local que van ajudar-la i explicava que l'home havia estat expulsat del restaurant i que per a l'establiment no hi havia cap problema en què les mares alletessin els seus nadons.


Comentaris

envia el comentari