IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una dona recapta 70.000 euros per tractar-se gràcies a una trobada amb un nen abandonat

Va passar a Kenya

El nen abandonat | Cedida

  

El nen protagonista d'aquesta història és John Thuo. Viu als carrers de Nairobi, Kenya, pidolant i vivint del que els altres poden donar-li. Així va ser com un dia va conèixer a Gladys Kamande. Segons explica No lo Creo, quan en John va fer un cop d'ull a la finestreta d'un cotxe per demanar almoina, va veure com la Gladys portava una sèrie d'aparells dins del seu vehicle que l' ajudaven a respirar. Ella els necessitava a causa d'un col·lapse pulmonar que va patir i que la fa sentir sempre com si li faltés l'alè. En veure el tanc d'oxigen i el generador, en John va quedar molt impactat, ja que no havia vist mai res igual.

Però això no era tot: Gladys, malgrat tenir només 32 anys, havia passat ja per dotze cirurgies, una de les quals la va deixar cega. John, com qualsevol nen de la seva edat, no va poder contenir la curiositat i li va preguntar a la dona que què eren tots aquests aparells als quals anava connectada. Quan la Gladys li va explicar la seva història, en John no va poder evitar plorar a llàgrima viva. En John li va preguntar què podia fer per ajudar-la i llavors la Gladys va agafar la seva mà i van resar junts. Per si no fos prou, en John va agafar tots els diners que havia aconseguit aquell dia i ho va treure de la seva butxaca per donar-los a la Gladys, ja que va considerar que a ella li farien més falta.

Però això no va ser tot. Un home que passava per allà els va escoltar i va decidir compartir la història per les xarxes socials. A partir d'aquí, milers de persones van contribuir a una campanya per recaptar diners per ajudar a la Gladys a pagar el seu tractament i en pocs dies van aconseguir recaptar 70.000 euros amb els quals ella es pagarà un tractament a la Índia.

Gladys Kamande, la dona que es va trobar en John pel carrer | Cedida

Comentaris

envia el comentari