Una embarassada és al·lèrgica al seu propi bebè

Tot va començar amb l'aparició d'una erupció a la panxa, que al llarg dels dies es va anar estenent per les cames i tot el cos

Imatge de Jessica, al costat del seu marit i el seu bebè | Guiainfantil.com

Encara que existeixen molts tipus d'al·lèrgia, que de vegades poden aparèixer mitjançant l'embaràs, cap tan estranya com la que va patir Jessica Williams mentre estava en període de gestació. Segons el portal 'Guiainfantil.com', la jove britànica de 23 anys, era al·lèrgica al seu bebè. Encara que va rebre la notícia amb entusiasme, no van trigar a aparèixer les nàusees matutines, però més fortes del normal per la qual cosa que va haver de ser ingressada per deshidratació de tant vomitar. Però res tan inquietant com l'aparició d'una al·lèrgia que la va portar a témer per la seva vida.

Tot va començar amb l'aparició d'una erupció a la panxa, que al llarg dels dies es va anar estenent per les cames i tot el cos. | GUIAINFANTIL.COM

 

Jessica va començar a notar l'aparició d'una erupció a la panxa, que al llarg dels dies es va anar estenent per les cames i tot el cos. Jessica no podia dormir per culpa de l'erupció, i fins i tot va arribar a sagnar per tot el cos. La picor era tan insuportable que Jessica va arribar a pensar que el seu propi bebè la volia matar. Els metges en un primer moment li van diagnosticar grip porcina, i van aconseguir curar aquesta malaltia.

El problema es va agreujar quan a més li van sortir coàguls de sang als pulmons. Ella estava embarassada de 28 setmanes i va haver d'acudir a l'hospital per la seva dificultat per respirar. Va ser tractada i van aconseguir desfer-se d'ells. Però no obstant això, l'erupció que tenia per tota la pell es va agreujar. Va ser diagnosticat com a erupció polimorfa i tractada amb antihistamínics. El malson de Jessica va acabar quan va néixer la seva petita. De fet, al mateix moment del part, quan Ivy va néixer, les erupcions es van esvair com per art de màgia. Malgrat la deshidratació, la grip porcina, la pressió alta, els coàguls en els pulmons i l'erupció polimorfa, el seu bebè va néixer totalment sa.


Comentaris

envia el comentari