YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

Una empresa de begudes energètiques fa servir diverses joves com a reclam al Circuit de Catalunya

Les «Monster girls» han ballat i s'han banyat a una piscina, mentre centenars d'homes les victorejaven

Denuncien la «utilització» de les dones al Gran Premi de Moto GP | Monster Energy

 

La «utilització» de les dones al Circuit de Barcelona-Catalunya ha generat una gran polèmica. Amb el Gran Premi de Moto GP d'aquest cap de setmana, una empresa de begudes energètiques ha fet servir com a reclam diverses joves amb poca roba, durant alguns actes dirigits al públic masculí. Les «Monster girls», com són anomenades, han ballat i s'han banyat a una piscina, mentre centenars d'homes les victorejaven. La CUP de Granollers ha denunciat, a través d'un missatge a Twitter, que es tracta d'espectacles «on la dona és un reclam sexual».

No es tracta, però, de l'únic cas de masclisme als esdeveniments d'aquest tipus celebrats al nostre país. L'última polèmica va ser durant el torneig de tenis Comte de Godó, quan una hostessa va denunciar que la van obligar a portar minifaldilla, malgrat les baixes temperatures que es van enregistrar. En aquell cas, la jove va assegurar que es va posar malalta a causa del fred, i que «sempre són noies» les que havien de vestir roba curta i «ensenyar carn».

Arran d'això, el grup municipal d'ICV-EUiA de Montmeló, al Vallès Oriental, va presentar una moció per instar el Circuit de Barcelona-Catalunya que es replantegi l'ús d'hostesses «com a ornament», i on es demanava també eliminar totes les pràctiques en les quals s'utilitzi el cos de les dones com a reclam per al públic. En la mateixa línia, els responsables de la Volta a Catalunya van anunciar que s'havia retirat dels podis la figura de les hostesses que feien petons als ciclistes.


Comentaris

envia el comentari