Una empresa oferirà taxis personals per a prostitutes de luxe durant el Mobile World Congress

L'oferta es durà a terme durant els dies en què es celebrarà el Mobile World Congress

Les noies tenen una gran pujada del seu negoci durant els dies que es celebra el congrés tecnològic.| Cedida.

Pocs dies abans de l'inici del Mobile World Congress, que tindrà lloc del 26 de febrer al 2 de març, una empresa privada de transport ha decidit sumar-se a l'èxit internacional que té aquest esdeveniment tecnològic i ha decidit oferir taxis personals a preu reduït per les prostitutes de luxe de Barcelona. Les noies podran disposar d'un xòfer personal les 24 hores del dia per tal d'evitar els problemes de mobilitat que acostuma a haver-hi a la ciutat durant la celebració d'aquest congrés.

L'empresa posa a disposició un xófer personal les 24 hores del dia | Cedida.

 

Com explica una de les professionals a 'Crónica Global': «El Mobile és una inversió en el nostre negoci». Tant és així que, durant aquests dies, les dones reben un al·luvió de sol·licituds de les pàgines web en què anuncien els seus servis oferint descomptes o nous servies com l'ampliació dels idiomes disponibles.

Ara, l'empresa Taxi per a escorts, les hi ofereix diversos monovolums de la marca Mercedes Viano per «facilitar i ajudar en tot el possible en el vostre treball». A més, prometen discreció, responsabilitat, serietat, puntualitat i tarifes 'low cost' amb preus tancats. Concretament, a Barcelona ciutat, el trajecte d'anada i tornada costa divuit euros i, si se suma el temps d'espera, 28. El cost d'anar de Barcelona a l'aeroport del Prat és de dinou euros i a la inversa, 24. Els municipis inclosos en aquest servei són Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, L'Hospitalet de Llobregat, Castelldefels, El Prat del Llobregat, Esplugues, Cornellà de Llobregat i Gavà.


Comentaris

envia el comentari