INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Una família barcelonina és l'escollida per a protagonitzar un emotiu anunci d'Apple

'The Archives' és el nou curtmetratge publicitari de l'empresa nord-americana

 

Els anuncis de la companyia Apple són sempre originals i trencadors, buscant sempre un component únic a partir del qual buscar la part més humana de la tecnologia. En aquesta ocasió, l'empresa nord-americana ha escollit una família de Barcelona per protagonitzar el seu nou curtmetratge publicitari. 'The Archives', l'anunci que presenta una nova funcionalitat d'iPhone, 'Memories', a partir de la qual es pot mesclar música i imatges, mostra fotografies i vídeos reals de dos pares barcelonins i els seus fills.

El nou espot d'Apple juga amb la idea d'arxiu que publicita, i s'hi pot veure un home gran treballant en un magatzem de records, on es troba preparant els negatius per a poder projectar les vivències dels protagonistes. Tal com explica 'El Periódico', aquesta nova aplicació selecciona records per a l'usuari, tot i que aquest pot triar-ne qualsevol en tot moment i fer-ne muntatges amb la cançó que prefereixi de fons. Comentaris

envia el comentari