Una família perd tot després de penjar una foto a Facebook

Van publicar que es mudaven i una empresa els va estafar

Imatge de la família. | CatalunyaDiari.cat

Tenim la mania de publicar tot a Facebook i lamentablement els lladres, estafadors i delinqüents tenen tot el temps del món per monitorar els comptes de les persones que els interessa que qualsevol cosa que posis així sigui per minuts ells s'assabentessin. Aquest és el cas d'una família que estava feliç perquè després de dos anys de dur treball va poder comprar la casa dels seus somnis, gran, espaiosa amb jardí i totes les comoditats que ells havien buscat sense explicar que estava situada en un bon districte escolar, la qual que buscaven per quan la seva filla fora l'escola.

Va voler compartir la seva felicitat amb tothom i va publicar les fotos de les cases, la qual deixava i la que acabaven de comprar. Es van preparar a poc a poc per la mudança i en acabar els arranjaments de la casa nova decidir mudar-se i allí estava el seu error. En el moment de la mudança no van contractar els serveis d'una empresa reconeguda en el ram. El dia de la mudança va arribar i amb ell els senyors transportadors, van muntar absolutament tot en el camió i van arrencar cap al nou llar el camió davant i ells darrere, però en un moment del camí el camió es va desviar i ells van continuar el camí a casa terrible error. En arribar a la casa confiats es van quedar esperant el camió amb els seus estris i al veure que el temps passava van començar a preocupar-se.

En trucar al telèfon que tenien i pel qual s'havien comunicat amb home de la mudança sortia desconnectat i no tenien la menor idea d'on ubicar-lo, a sobre no se'ls va ocórrer anotar la matrícula del mateix per intentar rastrejar-ho. En aquest precís instant es van adonar que s'havien quedat sense res i el que sospiten és que per les fotos de Facebook els delinqüents els van rastrejar.


Comentaris

envia el comentari