Una foto de Rocío Carrasco amb el seu fill torna a encendre el debat sobre la seva relació familiar

El club de fans de la filla de Rocío Jurado ha esborrat la imatge que havia publicat en el seu perfil d'Instagram després de la polèmica generada
Rocío Carrasco viu el seu pitjor moment. | Cedida

 

Rocío Carrasco segueix immersa de polèmica. La filla de Rocío Jurado sembla que està disposada a viure d'esquena a una realitat de què tothom parla. Carrasco segueix en silenci tot i la querella que va interposar contra Antonio David Flores, que està en la recta final, a l'espera que es conegui la sentència. No contesta les trucades ni els missatges de WhatsApp, i el seu silenci podria formar part d'una estratègia perquè ningú no pugui acusar-la d'haver comercialitzat o d'haver escampat les seves tragèdies per obtenir benefici econòmic.

Els que tiren llenya al foc són els seguidors de Rocío, que encenen les xarxes socials. El seu club de fans a Instagram ha compartit l'última fotografia de Rocío —segons ‘ESdiario’, no s'havia publicat mai anteriorment— en què apareix ella passejant al costat del seu fill. Amb el text «Sempre cuidant el seu fill», des del club de fans incideixen en el caràcter proteccionista del seu referent. Poques hores després, arran de la publicació del mitjà citat, el perfil ha esborrat la fotografia. No sabem si Rocío no havia donat permís perquè es publiqués o bé si encara no sap que s'havia arribat a publicar.

 

Una de les imatges publicades al perfil | Instagram

 

A qui sí que li ha arribat aquesta imatge ha estat Antonio David i els seus fills, la qual cosa ha tornat a remoure l'ambient. Ella ha acusat David d'utilitzar la imatge del seu fill mentre permet o aprova que els seus seguidors busquin la confrontació amb una fotografia com aquesta.