IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una imatge crea debat a Facebook en amagar una serp que ningú troba

La va publicar una empresa australiana, que es dedica a agafar serps que es colen a les cases, per demostrar com de bé poden ocultar-se aquests animals

Una serp d'1,80 metres es troba oculta en aquesta imatge.| facebook

Una empresa australiana, que es dedica a agafar serps que es colen a les cases de la gent, va publicar a Facebook fa uns dies una imatge que ha suscitat un gran debat. A la fotografia hi apareixen sis plantes a sobre d'uns originals prestatges, però hi ha alguna cosa més. A la instantània s'oculta un pitó de gairebé dos metres, 180 centímetres exactament, que resulta molt difícil de veure.

A la publicació reptaven els usuaris de la xarxa social a què trobessin l'animal. Molts el veien a la torreta de la part inferior a l'esquerra; d'altres, en la de baix, al centre. En vista que ningú aconseguia descobrir on s'amagava realment el pitó, el mateix compte de Facebook va publicar unes hores després la solució. La serp estava enrotllada a la planta del centre dels prestatges superiors. Així, la companyia Sunshine Coast Snake Catchers va poder demostrar com de bé poden amagar-se aquests animals.

El pitó estava enrotllat a la planta del centre dels prestatges superiors. | facebook

 


Comentaris

envia el comentari