ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Una immensa casa okupa de Barcelona fa 10.000 metres quadrats

És al barri de la Font d’en Fargues i ja fa 20 anys que la casa és ocupada

Longitud de la casa okupa de Barcelona | Crónica Global

El barri barceloní de la Font d'en Fargues, que es troba al districte de Nou Barris, és conegut per ser un dels menys adinerats de la ciutat. En aquest barri hi ha una casa okupa de 10.251 metres quadrats. Curiosament, la casa ja fa més de 20 anys que és ocupada però molt poca gent ho sabia. La casa és tan gran que té dues portes d'accés, una al carrer de l'Arc de Sant Martí, al número 98, i l'altre per darrere al carrer de l'Alt de Pedrell, i a més, hi ha un gran mur que l'envolta.

Els veïns comenten que fa molts anys que hi són però que no saben si eren els «mateixos» okupes. A més, una veïna destaca que no hi té cap tipus de relació però que, a vegades, els veu que van a comprar al bar de la zona. L'encarregat d'una petita bodega del barri, el Víctor, comenta que els okupes són «molt educats», però que no es porta tan bé amb tota la gent que ve als macroconcerts o celebracions que organitzen els okupes de la Font d'en Fargues.

Víctor, l'encarregat de la bodega, explica a 'Crónica Global' que, a mitjan 2018, l'Ajuntament de Barcelona l'adquirirà i la recuperarà «pel barri» i confia en què la finca es converteixi en una residència o en un centre d'oci per a la gent gran. Contràriament, les fonts municipals han explicat que es tracta d'una propietat privada i que no hi intervindran. 

Una de les portes d'accés a la casa | Crónica Global

 


Comentaris

envia el comentari