YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una infermera respon contundentment a una dona que la va menysprear per la seva professió

Caitlin Brassington es va trobar amb una coneguda en el supermercat i es va quedar atònita per la seva afirmació

Imatge de Caitlin amb l'uniforme d'infermera. | Facebook.
 

La feina dels infermers sempre queda en un discret segon pla. No obstant això elles i ells sempre es troben en primera línia de batalla. Duen a terme una tasca amb molta responsabilitat i no sempre tenen el respecte que es mereixerien, tant social com econòmicament. De fet, són moltes les mostres de menyspreu que reben aquestes persones i moltes vegades se'ls culpa de les deficiències i problemes en el sistema sanitari.

El passat 7 d'octubre, la infermera Caitlin Brassington es va trobar amb una coneguda al supermercat, qui la va menysprear per la seva professió. Ella, com a bona professional, educada i acostumada a tractar amb la gent, va preferir callar i respondre anònimament a través del seu perfil de Facebook. El seu brillant missatge acumula ja més de 20.000 interaccions i ha estat compartit en més de 3.800 ocasions. Les mostres de suport cap a Caitlin i la resta de companys de professió han anat augmentant des de llavors, demostrant que també hi ha gent que valora la feina d'aquests increïbles professionals. A continuació us deixem el missatge íntegre de Caitlin:

«’Només una infermera’. Acabo de tornar a casa després d'un dia molt atrafegat, vestint el meu ordinari uniforme d'infermera. De camí a casa, vaig parar en un supermercat per comprar llet i em vaig trobar amb una coneguda. Ella mai m'havia vist vestida amb l'uniforme, i em va dir que no s'havia adonat que jo era ‘només una infermera’. Guau! En els meus 18 anys de carrera he sentit aquesta frase moltes, moltes vegades, però avui m'ha arribat a l'ànima. Només sóc una simple infermera? He ajudat a portar bebès al món, molts dels quals necessitaven ajuda per respirar per primera vegada i, no obstant això, només sóc una infermera. He sostingut les mans i assegurat la dignitat de molts pacients en el seu últim alè i, no obstant això, només sóc una infermera. He aconsellat a pares en dol després de la trista pèrdua del seu fill i, no obstant això, només sóc una infermera. He fet la reanimació cardiopulmonar als pacients i els he retornat a la vida i, no obstant això, només sóc una infermera.  Sóc els ulls, oïdes i mans dels metges, amb capacitat de diagnosticar, tractar i controlar la teva malaltia i, no obstant això, només sóc una infermera. Puc auscultar els pulmons d'un nounat i diagnosticar qualsevol problema respiratori i, no obstant això, només sóc una infermera. Puc ensenyar i formar a pacients, cuidadors i infermers junior i, no obstant això, només sóc una infermera. Sóc la veu dels meus pacients en un sistema de salut que no sempre anteposa les seves necessitats en primer lloc i, no obstant això, només sóc una infermera. Em perdré el Nadal, els aniversaris dels meus fills i les funcions escolars per venir a treballar i cuidar d'aquell que estimes i, no obstant això, només sóc una infermera. Puc treure sang, intervenir i cosir una ferida i, no obstant això, només sóc una infermera. Puc controlar una aturada cardíaca en un nounat, un nen o un adult i, no obstant això, només sóc una infermera. Et puc dir la dosi d'adrenalina que necessita el teu fill, segons el seu pes, per retornar-lo a la vida i, no obstant això, només sóc una infermera. Tinc l'experiència i el coneixement per salvar la vida de la gent, així que si només sóc una infermera, estic molt orgullosa de ser-ho!»


Comentaris

envia el comentari