Una japonesa es menja quatre paelles per a tres persones en un dia a Barcelona

Moeazu és una experta en concursos de menjar, i estava gravant un programa de televisió

És petita, prima, porta els cabells recollits en dues cues i, a més, sembla una col·legiala, però la japonesa Moeazu és capaç de guanyar tots els concursos de menjar que se li posin al davant. De fet, és tota una experta, i entre els seus records hi ha, per exemple, menjar-se d'una tancada 200 niguiris i 20 bols de ramen. Doncs bé, aquesta vegada ha passat per Barcelona, per gravar un dels seus programes de televisió, i ha aconseguit menjar-se, en un sol dia, quatre paelles per a tres persones cadascuna. En total, dotze racions d'arròs, i encara va tenir gana per cruspir-se quatre púdings.

Moeazu és capaç d'empassar-se quantitats enormes de menjar | Moeazukitty

La seva peculiar ruta va començar al restaurant Bellavista del Jardín del Norte, on es va acabar fins a l'últim gra de tres racions d'arròs, i després es va dirigir a La Mar Salada, on va demanar tres racions més d'arròs de llamàntol amb trompetes de la mort. Seguidament, va comprar un batut, i, després, va entrar al restaurant Port Vell per demanar una paella de marisc per a tres. Per rematar-ho, al restaurant La Canasta, Moeazu va demanar tres racions d'arròs més, i quatre racions de púding de coco. 

Perquè la ruta no se li fes curta, Moeazu es va apropar l'endemà al restaurant Botafumeiro, per menjar tres racions de fideuada més, i després va marxar cap a València per continuar menjant. Els propietaris no s'ho podien creure, però és que, al Japó, una persona es pot guanyar la vida menjant. Cada cop hi ha més concursos que busquen noies petites que mengin racions enormes de menjar. 


Comentaris

envia el comentari