Una jove rescata un husky i després ell la salva d’un maltractador

La jove s’anomena Amanda

Imatge d'Amanda i el seu gos, Kyro. | Instragram.

  

Hi ha històries que quan les trobes sents l’enorme necessitat de compartir-les amb els altres, i aquesta és precisament una història de les que et toquen el cor i et fan reflexionar sobre el teu paper en el món. Segons explica la propietària del gos «vaig trobar a Kyro a través d’un anunci que havien publicat a Internet. La seva mare va abandonar a Kyro i els seus nou germans. El propietari va publicar la seva situació demanant ajuda per poder criar als seus cadells. En quant el vaig veure no m’ho vaig pensar dos cops i vaig ajudar ha donar-li llet amb biberons, cuidant-les i trobar-les en una nova casa. Kyro va acabar a casa amb mi perquè quant vaig voler adonar-me, ja m’havia enamorat d’aquest gos».

Quan Amanda Tromp va adoptar a Kyro, es trobava atrapada en una relació tòxica. Rebia constants maltractaments, tant físics com psicològics, per part de la seva parella, i havia perdut tota l’esperança de poder escapar. Kyro es va convertir en una font d’energia i inspiració per seguir lluitant per la seva vida.

Després de diversos mesos sortint de passeig i anant d’aventures, Amanda va trobar una profunda passió per la fotografia. Capturar els millors moments dels seus viatges junts es va convertir en la seva inspiració i li va donar coratge per trobar la felicitat i la força de nou. Sembla que va trobar en les seves aventures diàries una forma de començar a curar-se per dins i per fora. La seva mare els va anomenar «Goldilocks and the Wolf», rissos d’or i el llop. Amb la seva llarga cabellera rossa i el preciós color del gos el nom els hi anava com anell al dit. Es va convertir en el seu nom d’Instagram i del seu negoci familiar, tal com explica Rolloid.

Imatge d'Amanda i el seu gos, Kyro. | Instragram.

A través de les lents de la seva càmera tractava de capturar aquests moments de «contes de fades» que veien en les seves aventures quan sortien junts. Junts van aprendre a detenir-se i a gaudir dels moments més simples, ja que eren els millors moments. Tal com explica Amanda, «amb Kyro al meu costat he après a ser valenta i a provar noves coses que mai havia pensat abans. Per exemple, llevar-me a les tres de la matinada per anar d’excursió a la muntanya i veure ascendir el sol durant la seva sortida».

La felicitat de Kyro i Amanda s’ha convertit en el reflex de tots dos. Centrar-se en la fotografia el va ajudar a obrir els ulls a tot aquest món que la rodejava. Els colors, els paisatges, tots els llocs semblaven més brillants i plens de vida. La propietària continua explicant que «Kyro s’ha emportat totes les meves pors i va poder veure a través de la meva ànima. Em va mostrar la persona que jo no era capaç de veure dins de mi. M’ha ajudat a convertir-me en qui sempre he volgut arribar a ser. És complicat observar al meu gos als ulls i no ver una ànima vella allà dins. Els seus ulls són com mirar algú que hagués viscut més de cent anys».

El gos mai se separava de la seva propietària, i a causa de la seva gran mida, l’antiga parella d’Amanda no es va atrevir a posar-li més la mà al damunt, i va trobar coratge suficient per posar punt final a la seva relació. Sent que l’agraeix tot en aquesta vida al seu fidel company, el seu gos. Per Amanda no ha estat gens fàcil reviure tots els seus mals moments que va viure al passat amb els abusos de la seva parella, però el seu objectiu és poder ajudar a la resta de persones que es trobin en la mateixa situació perquè aconsegueixin la força i la inspiració necessària per poder continuar lluitant amb la seva vida. Per ajudar-los a veure què hi ha un final feliç després de tot aquest horror que s’ha de patir diàriament, i que algun dia es podran retrobar a ells mateixos de nou.

Imatge d'Amanda i el seu gos, Kyro. | Instragram.


Comentaris

envia el comentari