YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una jove revela a 'First Dates' que li agrada practicar sexe «sis vegades al dia»

Omayra i Fran van aparèixer al restaurant amb moltes ganes de trobar l'amor

'First Dates' va tenir durant la nit d'aquest divendres passat, 7 d'abril, una de les cites més calents i sexuals que es recorden en la història del programa de Cuatro. El programa presentat per Carlos Sobera va ajuntar a Omayra i a Fran, dos joves que van aparèixer al restaurant amb moltes ganes de trobar l'amor.

La jove Omayra va arribar al programa sense pèls a la llengua i des del primer instant va deixar clar a tothom que per a ella la importància del sexe en una relació és del 95% «o una mica més». Però el millor moment del programa va arribar quan la canària va confessar que ella estaria practicant sexe tot el dia però això és impossible perquè «s'ha d'estudiar o treballar».

A més, li va explicar a Lidia, la cambrera, que a ella li agrada practicar sexe «sis vegades al dia». Com era d'esperar, la tensió sexual entre la parella no va trigar ni un minut a aparèixer. Cal destacar que la conversa entre la parella va ser únicament sobre sexe. Finalment, tots dos van marxar junts i feliços de la mà.


Comentaris

envia el comentari