INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Una marca de te amb efectes perjudicials per a la salut triomfa a les xarxes

La beguda conté unes perles gelatinoses que estan elaborades amb compostos químics potencialment cancerígens
 

Today's weather got us excited for the spring blooms . : @kristenjeong

Una publicación compartida de Boba Guys NYC (@bobaguysnyc) el

 

Les xarxes socials han posat de moda els coneguts com a 'tes boba', unes begudes molt refrescants i aparentment ideals per a aquesta època d'any però que amaguen entre els seus ingredients un perillós element molt perjudicial per a la salut. Es tracta d'unes infusions que es presenten sota el nom 'Boba Guys New York' i que podrien tenir el seu origen a Taiwan, segons recull 'La Vanguardia', des d'on van arribar a Nova York i van començar a aterrar a tot el món. Disponibles en diferents varietats de sabors i colors, els tes boba es caracteritzen per contenir unes boletes de textura gelatinosa en el seu interior.

Pel que sembla, segons un estudi realitzat per Andrew Weil a la seva pàgina web, aquestes boletes conegudes com a «perles de tapioca» estan elaborades amb una sèrie d'elements químics que poden ser «potencialment cancerígens per a les persones i animals», seguint al seu torn un estudi elaborat per l'Hospital Universitari Aachen que va trobar restes de policlorobifenils, elements que s'usen com a aïllants elèctrics.


D'altra banda, el compost utilitzat per donar color a la beguda és altament contaminant, segons l'Agència de Protecció Mediambiental dels Estats Units. Però això no és tot. Weil assenyala a més en el seu estudi que aquestes begudes no són gens saludables també perquè contenen un alt contingut calòric, que ronda les 440 calories per cada got de te, sent la meitat d'aquestes calories grasses.

 

 

Springtime in New York is meant for walks around the park with a delicious drink in your hand . : @emilychanphotography

Una publicación compartida de Boba Guys NYC (@bobaguysnyc) el

 Comentaris

envia el comentari