IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Una mare de sis fills mor i els adopta la seva millor amiga, que ja en tenia tres

Aquest és l'emotiu compliment de promesa que va fer a la seva amiga al llit de mort

Una de les darreres imatges dels sis nens amb la seva mare biològica. Foto: CBS News

 

Beth Laitpeck era una mare de sis fills que, quan va complir 40 anys, va ser diagnosticada d'un càncer letal. La seva situació era totalment dramàtica, i és que el marit l'havia abandonat després d'haver tingut sis fills. Havia hagut de tirar endavant la canalla ella, tota sola, amb brutals dificultats econòmiques.

En poques setmanes de lluita, la seva vida es va anar apagant mica en mica fins que va arribar la tràgica notícia de la seva mort. Pocs dies abans del decés, malauradament previsible, va demanar a la seva amiga Stephanie Culley que es fes càrrec de la seva màxima preocupació: els seus sis fills. Només desitjava que, un cop no hi fos ella, els sis estiguessin bé i sabia que podria confiar en Culley. La petició li va fer ja al centre hospitalari de Virginia (EUA) on estava ingressada.

Stephanie no s'ho va pensar, malgrat que la situació seria més aviat complicada. Ella i el seu marit Donnie ja tenien tres fills, i sumant els sis que s'havia compromès a cuidar en serien nou. Però calia el vistiplau dels sis nens que, quan van ser consultats, no van tenir cap dubte: volien que els adoptés Stephanie, la millor amiga de la seva malaurada mare. Després d'un moment tan emotiu, i de la mort de la mare el passat 19 de maig, la nova família, d'un matrimoni i nou nens, ja busca una nova casa per poder viure amb comoditat. N'informa CBS News.


Comentaris

envia el comentari