IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una mare denuncia l'ús d'armes als Estats Units després d'un gest de la seva filla

La nena estava enfilada al vàter simulant que s'amagava d'un home armat

 

Quan Stacey Wehrman va trobar-se la seva filla de tres anys de peu sobre el vàter, va ser una imatge que li va fer gràcia i ràpidament va fer-li una fotografia per enviar-li al seu marit. Però quan va preguntar-li per què ho feia, la resposta la va deixar impactada. La nena estava simulant com hauria d’actuar en cas que una persona armada entrés a la seva guarderia i ella s’amagués al lavabo. Però no s’estava preparant per aquesta situació desagradable, sinó que ja l’havia viscut.

Tal com explica The Sun, l’any 2012, una professora va amagar una quinzena de nens —entre ells Chandler, la filla d’Stacey— al lavabo de l’escola i els salvar de morir tirotejats per un noi de 20 anys, que va entar al centre i va assassinar vint estudiants i sis professors, a més de la seva mare i ell mateix. Ells van tenir sort, però la professora assegura que el mal que els hi van fer a aquells nens tan petits és immesurable. Ara la mestra treballa per denunciar aquesta situació.

Qui també ho ha començat a fer és Stacey, després de la imatge de la seva filla. Ella va penjar la fotografia a les xarxes socials acompanyada d’un missatge contra els crims per armes de foc, a les quals pràcticament tothom hi té accés als Estats Units. El text anava dirigit als polítics, on hi deia que aquests són els seus fills, els seus néts i les generacions futures que «viuran i creixeran en aquest món basat en les vostres decisions. Tenen tres anys i ja s’han d’amagar al lavabo». També ha creat la pàgina de Facebook Moms Demand Action for Gun Sense in America, que ja té més de mig milió de membres.


Comentaris

envia el comentari