ÚLTIMA HORA

Sanitat confirma més de 8.500 nous casos de coronavirus des de divendres

ÚLTIMA HORA

👑 Joan Carles I decideix marxar d'Espanya

Una mare es veu obligada a retirar la tomba del seu fill de quatre anys per una queixa

El familiar d’un altre difunt havia argumentat que la tomba del nen «no estava en sintonia» amb la resta

La tomba d'en Max, el regal del dia en què n'hauria fet set. | Newsteam.

 

En Max va morir quan tan sols tenia quatre anys a causa de diverses complicacions dels atacs d’epilèpsia que patia. El dia que n’hauria fet set la seva mare el va voler homenatjar amb un regal especial: una nova tomba en forma d’estel abraçada per un ós de peluix. Tres dies després de col·locar-la, els caps de manteniment del cementiri la van retirar sense avisar la família del nen. Un familiar d’un difunt que estava enterrat al costat d’en Max s’havia queixat perquè considerava que la tomba del petit «no estava en sintonia» amb la resta.

El director del cementiri defensa la decisió i argumenta que en Max no podia ser enterrat on era ja que es tractava de la zona destinada als adults. La seva mare l’havia enterrat allà perquè el nen pogués estar al costat de la seva família. Ara bé, el director assegura que si la tomba en forma d’estel es traslladés a la zona dels nens, no hi hauria cap problema pel que fa al disseny.

Arran del que ha passat, la mare d’en Max té previst reunir-se els propers dies amb el director del cementiri per arribar a un acord que pugui satisfer totes les parts i que permeti seguir homenatjant d'una manera especial el petit.

En Max i la seva mare poc abans que el petit morís arran de les complicacions dels seus atacs d'epilèpsia. | Newsteam.


Comentaris

envia el comentari