Una mare publica les fotos de la seva filla en coma per conscienciar sobre el consum d'alcohol

Les fotos les ha publicat a Facebook

Imatge de Ryleigh Payton en coma. | Facebook.

Són unes imatges realment impactants. Tal com explica La Información, una jove de quinze anys, inconscient, plena de tubs i tombada al llit de l'hospital és el que mostren les següents imatges. Tot això, a causa d'un gran consum d'alcohol durant una nit de festa amb els amics. Melissa Aho és mare d'aquesta adolescent i ha decidit fer públiques aquestes imatges perquè el seu sofriment tingui, almenys, alguna utilitat. La seva filla, Ryleigh Payton, de quinze anys, li va demanar permís el passat dissabte per anar al cinema i quedar-se a dormir a casa d'un amic. La mare va accedir convençuda que la seva filla no corria cap perill, ja que sempre havia sigut molt responsable.

Però no va ser així, ja que a les deu del matí va rebre un missatge a Facebook dient que la seva filla s'havia desmaiat. Llavors la mare va començar a trucar-la i el seu telèfon no funcionava. Al final, una coneguda de la seva filla la va portar a casa i quan va obrir la porta la va veure inconscient, mig morta i traient espuma per la boca. L'ambulància ja estava de camí i la van traslladar ràpidament a l'hospital. L'únic que sabia la mare és que va consumir molt de Vodka i tots els seus amics van marxar, deixant-la tirada. Solament la noia que la va portar a casa, una coneguda de la seva filla, li va salvar la vida.

A l'hospital li van dir que la seva filla no podia respirar per si mateixa i va haver de ser intubada. La mare assegura en una carta que, després de catorze hores d'angoixa on va reviure tots els moments més importants de la vida de la seva filla, finalment la seva filla es va despertar del coma tot i que, amb seqüeles. La jove presenta problemes respiratoris, té lesions corporals per les caigudes durant l'embriaguesa, ferides en un ull, i la probabilitat de desenvolupar una pneumònia a causa del vòmit que va arribar als pulmons.

Va ser en aquell moment d'angoixa quan la mare va decidir penjar les fotos, ja que la seva filla quasi mor perquè els seus amics la van deixar tirada quan van veure que estava molt borratxa. A més, reflexiona sobre el poc coneixement que tenen els joves davant dels grans perills que té l'alcohol. Per això demana als pares que comparteixin la seva publicació amb els seus fills per conscienciar primer, que no beguin i segon, que un jove ajudi a un altre si el veu malament. Pretén d'aquesta forma fer difusió del seu dolor per prevenir i salvar altres joves.

  


Comentaris

envia el comentari