Una mare té un fill a casa de la forma més tranquil·la possible

La mare dóna a llum en tan sols un minut

La majoria de descripcions d’un part inclouen una gran quantitat de sang, suor i llàgrimes. Però, veient el vídeo viral d’aquest naixement sembla que l’experiència és tot el contrari, tranquil·la i serena. Tal com explica el Huffington Post, el tres de setembre, la matrona Lisa Marie Sanchez Oxenham va penjar aquest vídeo increïble a la seva xarxa social de Facebook.

Tal com es pot veure en el vídeo, en menys d’un minut, es veu a la mare donar llum al seu bebè en una piscina preparada per parir juntament amb la seva parella. La dona està sorprenentment tranquil·la mentre empeny al recent nascut perquè acabi de sortir i donar-li la benvinguda aquest nou món. Finalment, la mare plora d’alegria en abraçar al seu fill.

Juntament amb les imatges, la matrona va escriure «el segon i bonic part a casa de la meva clienta Audra». «El paper d’una matrona és ajudar, sabent el que és necessari a cada part, tot i que sempre aquest paper és simplement aportar serenitat» afegeix en la publicació. Aquest impactant vídeo aquàtic ja porta més de 13 milions de reproduccions i acumula més de 47.000 m’agrades. Ha estat compartit per més de 90.000 persones a les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari