Una nena a punt de perdre les cames després de patir aquesta malaltia

Els metges van comentar als pares que la vida de la nena corria perill

Els pares no van adonar-se de l'afectació fins que la nena va començar a queixar-se. Foto: Newsteam

La varicel·la, aquesta malaltia contagiosa que els pares temen i que tant molesta als nens per les picors que produeix. Tot i així, habitualment, la malaltia segueix el seu curs i no passa d'aquí. En el cas de la Bo August, una nena de 4 anys, no va ser així. Segons informa UPSOCL, la varicel·la d'aquesta nena va evolucionar en meningococcèmia o púrpura fulminant, que va afectar les seves cames.

Segons relaten, la nena va alertar els seus pares de què patia dolors a les cames i que li costava caminar. Aleshores, els pares van comprovar que la nena tenia unes grans taques morades, gairebé negres, a les cames produïdes per aquesta meningococcèmia que fa que la sang no es coaguli correctament. Per aquest motiu, la nena va estar a punt de perdre les seves cames i va haver d'estar hospitalitzada durant tres mesos.

La malaltia va derivar en una afectació major. Foto: Newsteam

De fet, només arribar a l'hospital, la nena va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives i, posteriorment, se li van realitzar empelts de pell a les cames. Després d'aquesta cirurgia va haver de fer rehabilitació per tal de tornar a caminar correctament, aconseguint-ho al cap d'un temps.

Els pares declaraven que «va ser, literalment, el pitjor moment de la meva vida quan vam rebre el diagnòstic. Li vaig preguntar al doctor si hi havia algun risc vital i va dir que la seva vida i la seva integritat física estaven en perill. En aquell punt, vam creure que haurien d'amputar-li les cames».


Comentaris

envia el comentari