IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una nena de vuit anys aconsegueix un milió d'euros amb aquesta simple idea

Candela va començar regalant les polseres que feia però va acabar recaptant un milió d'euros que va donar a la recerca del càncer infantil

Candela ha aconseguit més d'un milió d'euros en només tres anys.| Youtube

Des que a Candela li van diagnosticar leucèmia fa tres anys, no ha parat de treballar en la seva idea. Una voluntària de l'hospital on es trobava ingressada li va ensenyar a fer unes senzilles polseres amb fils de colors i nusos. Al principi les regalava als seus familiars i les ensenyava a fer a les seves amigues. Quan la situació de Candela va empitjorar, un grup d'amigues va començar a vendre les polseres per un valor d'entre tres i cinc euros.

Primer, van preparar una bona quantitat de polseres i després van sortir al carrer amb cartells a vendre-les amb la intenció de donar tots els diners al tractament de Candela. A partir d'aquí va succeir el que ningú es podia imaginar. Les candeles, nom amb el qual es van batejar aquestes polseres en honor a la seva amiga, van tenir un gran acolliment. Es van veure desbordades i amb ajuda de l'hospital van fer un vídeo per ensenyar a tothom com fer-les perquè les poguessin vendre i donar els diners recaptats a l'Hospital Sant Joan de Déu, el centre especialitzat en medicina pediàtrica on Candela va estar ingressada.

Amb més de 600 quilòmetres de fil i més de 274.000 polseres venudes, Candela ha aconseguit recaptar més d'un milió d'euros per a l'hospital, quantitat equivalent al terç del pressupost anual que es dedica per a la recerca, o dit d'una altra manera, el que suposa «mantenir un equip de dotze persones durant tres anys», explica l'hospital.


Comentaris

envia el comentari