ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Una nena es perd al bosc onze dies i sobreviu gràcies al seu especial company

La nena anava sola a veure al seu pare quan es va perdre

La nena va ser trobada 11 dies després. Foto: Cedida

Impactant història la d'una nena de Sibèria. La petita Karina Chikitova, de només tres anys, viu amb la seva mare. Un dia, segons relata 'No lo creo', la petita volia anar a veure el seu pare al poble del costat, com ja havia fet en altres ocasions, i va decidir emprendre el camí ella sola un cop més. Tot i així, en arribar a la casa del seu pare i no trobar-lo va decidir anar-lo a buscar, amb la mala sort que es va perdre a l'interior del bosc siberià. Una zona plena d'óssos i llops en què la nena s'havia endinsat acompanyada, únicament, del seu gos.

  

  

Els pares, penedint-se de què la nena hagués anat sola fins a la casa del pare. En iniciar la recerca, els equips de rescat no van trobar la nena durant deu dies posteriors a la desaparició. Tot i així, l'onzè dia, el gos que acompanyava la petita va tornar a casa, fent pensar que Karina hauria mort. Però, el gos va decidir tornar al bosc i els equips de rescat van decidir seguir-lo fins a trobar la nena deshidratada, afamada i amb molt fred.

  

  

La nena, que s'havia alimentat d'aigua del riu i baies, va poder salvar-se gràcies als lladrucs del seu company pelut. A més, durant la nit, la nena dormia amb el gos per evitar el fred. I és que, la nena anava descalça i només vestida amb una samarreta. Ara, el municipi de la nena ha dedicat una estàtua a l'heroi caní amb la petita al seu costat. Un fet que demostra la fidelitat dels animals.


Comentaris

envia el comentari