IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una noia d'Almeria es torna viral per les seves declaracions sobre Catalunya

Alyson Soler explica que mai s'ha sentit «marginada» pels independentistes, i en canvis sí pels unionistes que critiquen que intenti adaptar-se

Alysa Soler | ANC Sabadell

El procés per la independència de Catalunya ha provocat divisió, tant a casa nostra com a la resta d'Espanya, sobre les condicions de Catalunya i el seu futur més pròxim. En molts casos, aquesta divisió es produeix per la desinformació de gran part de la societat espanyola sobre la particular problemàtica catalana, que en els darrers anys s'ha vist agreujada per la crisi econòmica i algunes actuacions del govern espanyol que no han agradat gens. Els casos de corrupció de Convergència i els processos judicials contra els propulsors del referèndum sobre la independència també han influït en la imatge que hi ha de Catalunya a la resta d'Espanya, i també a casa nostra.

Un dels exemples d'aquesta situació és el d'Alysa Soler Bernal, una estudiant d'Almeria que estudia ciències polítiques i dret a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El seu cas s'ha tornat viral després de compartir la seva experiència a Catalunya a través de Twitter, i destaca especialment per la condició política que tenia quan va vindre: «jo vaig arribar a Catalunya simpatitzant amb Ciutadans i el PP. Era totalment contrària al dret de decidir i tenia molts perjudicis». Ara, però, és membre de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sabadell, una organització popular que fa campanya per la independència del país. A continuació teniu tots els seus missatges a Twitter i que expliquen la seva visió:


Comentaris

envia el comentari